Diensten

Voorsprong door service: stap voor stap naar je nieuwe wagen

Bij Groep Verellen blinken we uit in oplossingen op maat, zowel voor particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto of een tweedehandswagen, onze service gaat zeer ver. Groep Verellen is uw enige aanspreekpunt in het hele aankoopproces. Voor zowel de aankoop, financiering, garantieverlenging/ onderhoudscontract en verzekering kan u bij onze adviseurs terecht. Onze dienst naverkoop zorgt ervoor dat uw wagen steeds in topconditie verkeert. Groep Verellen voldoet ook aan de strengste eisen van professionele klanten waardoor we erkend Citroën Business Center zijn voor de regio Kempen.

Maak alvast kennis met onze servicegerichte diensten, maar liever nog helpen we je verder in onze toonzaal.

 

 • Financiering
  Op basis van je budget, het gebruik van de wagen en de kilometerstand, zoeken we de gepaste oplossing voor de financiering van je Citroën, Peugeot, DS of je droomoccasie.
  Lees meer

 

 • Onderhoudscontracten
  Zorgeloos genieten van je wagen begint bij Groep Verellen. Wij zorgen voor stipt onderhoud en de goede staat van jouw wagen. Uw garantie voor zorgeloos rijplezier.
  Lees meer

 

 • Verzekering
  Onze adviseurs bieden je een concurrentieel voorstel aan voor de verzekering van je huidige wagen. We zetten graag alle voordelen voor je op een rij, zoals 3 jaar waardebehoud op je omniumverzekering.
  Lees meer

 

 • Naverkoop
  Met onze dienst naverkoop houden wij je steeds mobiel. Dankzij onze ruime openingsuren en flexibele planning vinden we ongetwijfeld snel een gepast moment.
  Lees meer