Feel Good Shine Golf Trophy Lille

Zondag 19 Augustus 2018

We beleefden gisteren een gezellige zondagnamiddag en avond op de Lilse Golf & Country Club. Groep Verellen, meer bepaald DS Store Kempen ondersteunde het evenement op de 9-holes golfbaan.

De deelnemers hebben genoten van een warme en fijne golfdag en de winnaars konden ‘s avonds extra ‘shinen’. Alle deelnemers mochten hun lederwaren laten behandelen door Mr. Shine, dhr. Jan Klaps, naamsponsor en organisator van het Feel Good Shine Golf Trophy tornooi. Daarnaast was er nog een leuke bij-wedstrijd, in plaats van ‘closest to the pin’, werd er een ‘closest to the Filou’ gehouden, waarvan de winnaar tot op 0,38m wist te putten. Niemand minder dan Victor, een uiterst geëngageerd lid van de Lilse Golf, die zelfs een straat naar zich liet vernoemen op de golfclub, won deze wedstrijd.

De Byzantijns gouden DS7 Crossback stond vlakbij de green van de laatste hole te blinken in de zon. Wij schonken een van de deelnemers een testweekend met de DS7 Crossback. Een koppel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt, proficiat! En binnenkort stappen ze ook nog eens in de Spirit of Avant-Garde en Franse Haute couture wanneer ze met de DS7 Crossback rondrijden, hun geluk kan niet op!

Na de prijsuitreiking lieten we de luxe bbq nog smaken en hebben we de leden van de Lilse Golfclub beter leren kennen, echt een gezellige club kunnen we daaruit besluiten! Bedankt voor de fijne ontvangst, Nienke en haar leden!