Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Citroën

Citroën C1

Unieke stadswagen

Met een personaliseerbaar design en een speels interieur waag jij je als een vis in het water in deze veilige stadswagen.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Onweerstaanbaar en personaliseerbaar design

De Citroën C1 heeft een erg optimistische look, die vooral gekenmerkt wordt dankzij de speelse koplampen met verticale led-dagrijlichten. De kleurencombinatie kies je volledig naar eigen smaak en wensen: je kunt niet alleen een van de acht koetswerkkleuren kiezen, je hebt ook de mogelijkheid om voor een tweekleurige uitvoeren te gaan. Jij kiest dus uit wel 32 combinaties!

Speels interieur

Het speelse exterieur wordt naar het interieur doorgetrokken door ook daar voor gestroomlijnde lijnen te gaan. Het multimediavoorpaneel, de sierlijsten van de luchtroosters en de versnellingspookbasis zorgen dankzij hun kleuraccenten voor een frisse en vrolijke uitstraling.

Interieur

Comfort

Comfortabel door de stad

Door zijn smalle afmetingen, en draaicirkel van 4,80 meter, is de Citroën C1 de ideale stadswagen. Maar toch is er ook aan comfort gedacht. Denk aan comfortzetels, een veelheid aan opbergvakken, automatische airconditioning en bedieningstoetsen op het stuurwiel. Het graag nog wat extra luxueuzer? Ga dan voor de Airscape-versie, waarbij je het stoffen dak elektrisch opent of sluit.

Onverwacht praktisch

Dankzij de koffer van 196 liter, die je zelfs vergroot tot 780 liter door de achterzetels neer te klappen, heb jij exact genoeg ruimte voor je dagelijkse boodschappen.

Kofferruimte

Technologie

Extra rijhulpsystemen voor veiligheid en comfort

De Citroën C1 beschikt over alle nodige technologieën om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken:

  • Wagen openen en starten zonder sleutel
  • Achteruitrijcamera
  • Active City Brake 
  • Hill Start Assist
  • Waarschuwing bij het onvrijwillig verlaten van een rijstrook
  • Snelheidsbordherkenning
Terug naar overzicht