Nieuws

E C4

New ë-C4 – 100% ëlectric en New C4

Citroën zet ook in 2020 zijn elektrisch offensief verder en opent de weg naar de vernieuwing in het domein van de berlines met de onthulling van de eerste beelden van New ë-C4 - 100% ëlectric en New C4.

Lees meer

We are stronger together. Motivational quote.

Maatregelingen en oplossingen tijdens Covid-19

Beste klant,   Wij hechten veel belang aan de gezondheid van onze klanten en ons personeel. We houden het nieuws over het coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarom hebben we besloten om zowel onze naverkoop als onze carrosserie-afdeling te sluiten tot 5/4/2020 of tot nader bericht Alle ingeplande afspraken zijn bijgevolg geannuleerd. Ook onze showrooms […]

Lees meer

arbre-voiture

Storm Ciara: wie betaalt de schade aan je auto?

Wat je situatie ook is, wacht niet om je verzekeraar te contacteren. Hoe sneller het dossier opgemaakt kan worden, hoe beter. Wees zo nauwkeurig mogelijk en voeg zoveel mogelijk nuttige documentatie toe (beschrijvingen, foto's, ...). Maar wat is er nu wel en wat niet gedekt als je auto schade oploopt door een storm zoals Ciara?

Lees meer

20200122095825citroenc4cactusscoop

DE TOEKOMSTIGE CITROËN C4 (CACTUS) MAAKT ZICH KLAAR

Dit is de auto die de C4 en C4 Cactus zal vervangen in de Citroën-catalogus. Hij krijgt een eigenzinnige styling die verder evolueert in de richting van de SUV en zal naar keuze verkrijgbaar zijn met verbrandingsmotoren of in een elektrische variant.

Lees meer