Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • salonperiode
  • januari 22, 2022

Avondopening woensdag 26/01/2022: ontdek onze nieuwste modellen en smul mee van de verjaardagstaart!

Naast onze zondagopeningen, gaan we nog wat verder in onze missie om iedereen de kans te geven om te profiteren van onze saloncondities. Op woensdag 26 januari openen we onze deuren namelijk tot 20:00. We stellen u graag voor aan onze nieuwste modellen onder het genot van een stukje taart!

Tijdens de drukke januarimaand is het vaak niet evident om overdag tijd vrij te maken. Omdat het zonde zou zijn om niét te profiteren van onze saloncondities, openen we in januari onze deuren ook op zondag. Op die manier zijn we elke werkdag open van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00. Bent u een echte nachtuil, dan nodigen we u graag uit op woensdag 26 januari. Dan openen we onze deuren namelijk van 09:00 tot 20:00!

Peugeot 308 SW

Ontdek de nieuwe Peugeot 308 SW en Opel Astra

Op woensdag 26 januari ontdekt u de Peugeot 308 SW in avant-première. Wees er snel bij, want dit is voorlopig tevens de enige dag waarop de gewilde wagen in onze showroom te zien is! Ook stellen we u graag voor aan de nieuwe Opel Astra, ë-C4 en DS 4!

Contacteer snel onze adviseurs van Peugeot, Citroën, DS en Opel en maak een afspraak!

Smul mee van de verjaardagstaart

In 2022 vieren we dat zaakvoerders Kris en Christine 20 jaar geleden de zaak van vader op zoon overnamen. We voorzien op woensdagavond een verse lading zoetigheden zodat u onder het genot van een dessertje onze nieuwste modellen kan ontdekken!

cupcakes
carwash

Profiteer van onze saloncondities en ontvang een gratis carwashkaart!

Bij aankoop van een nieuwe wagen ontvangt u bovendien een gratis carwashkaart goed voor 5 wasbeurten! Zo blijft uw fonkelnieuwe wagen er steeds stralend uitzien.

Ontdek onze tv-spot!