Over ons

Voorsprong door service

Groep Verellen hanteert deze slogan al meer dan 40 jaar en dat merk je. Ervaring wordt gecombineerd met een doorgedreven klantgerichtheid. Als flexibele totaalpartner voor Citroën, Peugeot, DS Automobiles en Opel staan we voor je klaar, zowel voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, onderhoud of carrosserieherstelling. Ontdek hier alvast wie wij zijn en waarvoor wij staan.

 • Troeven
  Als specialist in wagens bieden wij vakkundig advies op elk niveau, van de aankoop van je wagen tot het onderhoud en nazicht, zakelijke mobiliteitsoplossingen, financieringen en verzekeringen. Daarnaast bieden we een ruim aanbod aan van makkelijke, (elektrische) stadswagen tot monovolume of lichte vrachtwagens met diverse ombouwmogelijkheden, van stationwagen tot luxe SUV.
  Lees meer

 

 • Historiek
  Groep Verellen is het resultaat van de inzet en passie van een dynamisch familiebedrijf, en een servicegericht team. We zijn trots op onze mensen én mijlpalen.
  Lees meer

 

 • Team
  Een ruime expertise, grote flexibiliteit én bovengemiddelde servicegerichtheid. Zo kunnen we onze meer dan 25  medewerkers het beste omschrijven.
  Lees meer

 

 • Nieuws
  Op de hoogte blijven van onze activiteiten, opendeurdagen en promoacties? Bekijk dan zeker onze blog.
  Lees meer