Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

Naverkoop

NAVERKOOP

Service van A tot Z

Het motto van Groep Verellen is niet voor niets “Voorsprong door service”: ook na de aankoop van je nieuwe wagen staan wij voor je klaar. Of er nu even snel een lamp of ruit vervangen moet worden, je wagen groot onderhoud nodig heeft of je voertuig dringend hersteld moet worden: dankzij onze ruime openingsuren en flexibele planning is je auto snel weer tiptop in orde. 

Hoe dat in zijn werk gaat? Onze werkplaatsverantwoordelijke Bart zorgt voor een eerste diagnose en advies. Bovendien stelt hij meteen een budget op, zodat jij perfect weet wat je mag verwachten. Zijn er toch bijkomende kosten? Dan word je steeds op voorhand gecontacteerd. Geen onaangename verrassingen achteraf, dus! 

Als het onderhoud of de herstelling van je wagen niet te lang duurt, kan je altijd even wachten in onze gezellige wachtruimte. Een lekker tasje koffie staat alvast voor jou klaar. Dankzij de gratis wifi vliegt de tijd voorbij.

Vervangwagen of Vervangfiets nodig?

Moet je wagen toch iets langer in onze garage blijven? Dan huur je gratis een vervangfiets. Uiteraard hebben we ook vervangwagens ter beschikking. Daarvoor vragen we 39 euro per dag.


Opgelet:

zolang de coronamaatregelen gelden, vragen wij je vriendelijk om zo weinig mogelijk gebruik te maken van onze wachtruimte. Zo beschermen we zowel jouw gezondheid als die van onze medewerkers.

Leuk om te weten:

Ook onze kwaliteitslabels voor carrosserie (Kiwa) en naverkoop (driemaandelijkse audits van zowel Peugeot, Citroën, DS Automobiles als Opel) bewijzen dat we sterk zijn in naverkoop.

Hoe kunnen wij je helpen? Laat het ons zeker weten.  

Maak een afspraak

Contacteer ons

Spread the love