Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Citroën

Citroën Jumpy Combi

Voor professioneel personenvervoer

Het is jouw job om mensen veilig van punt A naar punt B te brengen. En laat dat nu net ook de job van de Citroën Jumpy Combi zijn. Deze ruime wagen is het perfecte voertuig om tot negen personen veilig naar bestemming te rijden.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Exterieur

Professioneel exterieur

De Citroën Jumpy Combi respecteert de belangrijkste designkenmerken van Citroën. Zo ben jij verzekerd van een stijlvolle wagen waarin je je klanten probleemloos kunt oppikken. Vooraan is de wagen erg breed en stevig, wat een stoer karakter geeft. Wat de lengte van de wagen betreft, heb je de keuze uit drie afmetingen: 4,60 meter, 4,95 meter of 5,30 meter.

Ruimte voor negen inzittende

Ook grote groepen vervoer je probleemloos met de Citroën Jumpy Combi: de wagen kan tot negen personen comfortabel zetten. De stoelen pas je verder volledig aan aan je eigen wensen. Zo kun je stoelen verwijderen om meer laadruimte te creëren of zitplaatsen dichtklappen om een gemakkelijkere toegang te geven tot een andere zetelrij.

Interieur

Technologie

Rijd veilig en geconnecteerd

Op het head-up display in kleur lees jij de belangrijkste rij-informatie in je directe gezichtsveld. Jij kunt je ogen dus steeds op de weg houden. Verder blijf je ook geconnecteerd met de buitenwereld, onder andere dankzij Citroën Connect NAV, het live navigatiesysteem met spraakherkenning.

Terug naar overzicht