Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • DS Automobiles

DS 4

Technologisch hoogstandje

De vernieuwde technologie met augmented reality verhoogt de veiligheid, het rijplezier en de efficiëntie van de DS 4.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Rijervaring

Voor een unieke rijervaring

Dankzij het DS Extended Head Up Display, het DS Iris Systeem en de DS Smart Touch is het bij elke rit opnieuw optimaal genieten. 

  • Het DS Extended Head Up Display projecteert alle nodige informatie rechtstreeks op de voorruit, waardoor jij je ogen op de baan kunt houden. 
  • Het DS Iris Systeem is een persoonlijke assistente die je met je stem commando’s geeft. 
  • De DS Smart Touch, waarop je gemakkelijk een hoofdfunctie van het systeem activeert,  staat perfect binnen handbereik, zodat jij op de weg kunt blijven letten. Bovendien is het systeem perfect reactief op je gebaren.

Veel aandacht voor veiligheid

Dat de DS 4 is uitgerust met de nieuwste technologieën zie je ook in de rijhulp waarmee het de bestuurder ondersteunt. De DS Drive Assist 2.0 wisselt semi-automatisch van rijstrook en past automatisch de snelheid aan in bochten. Dankzij de verschillende camera’s rondom de wagen weet het systeem steeds in real time hoe de omgeving van de DS 4 eruitziet. 

De DS Matrix Led Vision zorgt dan weer voor extra veilige koplampen, die hun helderheid automatisch aanpassen aan de omgeving. 

Daarnaast geniet de DS 4 uiteraard ook van reeds bestaande rijhulptechnologieën, zoals de DS Active Scan Suspension, die dankzij de camera’s in real time anticipeert op de weg, en DS Night Vision, een infraroodcamera die ziet wat jij niet kunt zien.

Veiligheid

Hybride

Optie tot plug-in hybride

Door te kiezen voor een plug-in hybride, rijd je tot 50 kilometer volledig elektrisch. Voor alle E-Tense plug-in hybrideaandrijflijnen van de nieuwste generatie is er sinds 2021 een efficiënter platform ontwikkeld om je van nog meer souplesse te laten genieten.

Terug naar overzicht