Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • DS Automobiles

DS 9

Het uithangbord van Franse knowhow en verfijning 

De nieuwe berline van DS Automobiles is het uithangbord van Franse knowhow en is een sterk staaltje verfijning gecombineerd met uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement. 

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Elektrisch

Elektrisch rijcomfort 

De DS9 is verkrijgbaar met een E-TENSE hybridemotor in combinatie met een benzinemotor voor een lage uitstoot of nuluitstoot. Onze DS Advisors testten hem alvast uit en het sublieme rijcomfort was opmerkelijk. Acceleren gebeurt in deze berline stil en dynamisch.

Elegante en dynamische details 

De wagen is tot in de puntjes uitgedacht. In het exterieur gaat de aandacht dadelijk naar het lijnenspel dat elegantie met dynamisme verenigt. De DS-luchtinlaten en verzonken handgrepen voegen een extra dimensie van stijl toe.  

In het interieur is er rekening gehouden met alle inzittenden. Iedereen geniet van hetzelfde comfort. Zowel voor- als achteraan is er zetelverwarming, verluchting en een massagefunctie. Details zoals de sierlijst met “Clous de Paris” afwerking en het BRM R180-klokje dat is opwerpen in samenwerking met B.R.M Chronographes maken het verhaal compleet. 

De wagen is volledig uitgerust in Nappaleder ‘Rubis Rood’. De hemel is bekleed in Alcantara© om het gevoel van rust te versterken.

Aandacht voor details

Akoestiek

Sublieme akoestiek 

Een team van deskundigen zorgden voor een nieuw concept voor geluidscomfort. 

Trillingen krijgen geen kans dankzij de gelaagde ramen, geluiddempende folie en het gelijmde koetswerk. Dit zorgt voor absolute rust en sereniteit in het interieur. De veertien FOCAL Electra®-systeem luidsprekers zorgen voor sublieme akoestiek.

Technologie

Geavanceerde technologie voor extra veiligheid

DS 9 werd ontwikkeld voor comfort en omvat nieuwste technologieën zoals DS Dark Pilot, DS Active Scan Suspension, DS Active LED vision, DS night vision, DS driver attention monitoring en DS Drive Assist.

Terug naar overzicht