Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot 3008 SUV

Revolutionaire SUV

Met de Peugeot 3008 ga jij met een sterke SUV de baan op.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

High-techdesign

De PEUGEOT 3008 straalt kracht uit en geeft meteen een blik naar het design van de toekomst. De led-koplampen en Static Directional Lighting-functie zorgen voor een unieke stijl. In het vooraanzicht vinden we kaderloze grillen en gebogen zijstijlen terug. 

Voor- en achterzijde worden haast naadloos met elkaar verbonden dankzij de chromen vleugellijst die begint aan de koplampen en die over het gebogen chromen dak naar de achterspoiler gaat. 

Ook achteraan vinden we de Full led-verlichting terug. De zwarte kofferstrip, die we terugvinden aan beide zijden van de wagen, verlengt de achterzijde visueel. In combinatie met de scrollende richtingaanwijzers zorgt dat voor een extra stoere look.

Ongelooflijk boordcomfort dankzij de i-Cockpit®-technologie

Dankzij de i-Cockpit®-technologie geniet je van een niet te evenaren – én veilige – rijervaring. 

  • Multifunctioneel stuur
  • HD touchscreen
  • 3D-navigatie
  • Spraakbesturing 

Dankzij de digitale head-up handset en de Piano Keys kun jij steeds je ogen op de baan houden, wat ook de veiligheid vergroot. Door de rij-ondersteuningssystemen, zoals het Drive Assist Plus Pack, heb jij zelfs meer dan twee ogen op de baan.

Comfort

Veiligheid

De nieuwste technologieën voor extra veiligheid

De PEUGEOT 3008 beschikt over een arsenaal aan technologieën om je rijbeleving nog veiliger te maken. Denk aan een Night Vision-systeem, inclusief infraroodcamera, een geavanceerde Grip Control, de 4-wielaandrijving, het Lane Departure System en de Adaptive Cruise Control. Doordat de wagen ook nog eens de verkeersborden herkent, ben je als bestuurder steeds op de hoogte van de maximumsnelheid.

Hybride

Beschikbaar als hybride

Met de PEUGEOT 3008 HYBRIDE SUV rij je tot 59 kilometer elektrisch. Met je smartphone en de gratis MyPeugeot®-app kun jij je rit plannen, de laadpunten ontdekken, de binnenverwarming voorprogrammeren en nog zoveel meer.

Terug naar overzicht