Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Astra Sports Tourer

De energiezuinigste Astra

De kwaliteit van Opel Astra, maar dan wel met een nieuwe generatie aan motoren die tot wel 21% minder CO2 uitstoten: noem de Opel Astra Sports Tourer gerust de meest efficiënte Astra ooit. 

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Dynamisch design

Dankzij zijn IntelliLux LED® Matrix-verlichting, 3D-radiatorrooster en het High Gloss Black pack heeft de Opel Astra Sports Tourer een sportief, stijlvol en dynamisch design. Je herkent de typische Opel Astra stijl ook in de gevleugelde led-achterlichten en dagrijlichten. Dankzij het uitgebreide aanbod aan kleuren en velgen pas je de wagen helemaal aan aan je eigen stijl.

Premium comfort binnenin

De premiumzetels en het moderne interieurdesign trekken de mix tussen elegantie en sportiviteit van buiten naar binnen. De premiumzetels zijn ook nog eens verstelbaar, onder andere aan de lendensteun en het zetelkussen, en daardoor erg ergonomisch. Nog meer comfort heb je door voor de ingebouwde massage-ventilatie en geheugenfunctie te kiezen. 

Ook het klimaat binnenin is steeds aangepast aan de inzittenden. Dankzij de automatische klimaatregeling met twee zones kiezen de bestuurder en de passagier elk voor hun eigen ideale temperatuur. Bij vriesweer is de wagen dan weer snel opgewarmd dankzij de zetel- en stuurverwarming. Condens en ijs verdwijnt in enkele seconden dankzij de verwarmde ThermaTec-voorruit.

Interieur

Opbergruimte

Opvallend veel opbergruimte

Met Opel Astra Sport Tourer geniet je van een koffervolume van 540 tot 1.630 liter. Je vergroot de koffer door de achterbank neer te klappen. Je opent en sluit die trouwens erg gemakkelijk door simpelweg je voet onder de achterbumper te bewegen. Ook met je sleutel, de toetsen op de achterklep of via de knoppen op de bestuurdersdeur kun je de koffer openen.

Veiligheid

Extra veiligheid met moderne verlichting en rijhulpsystemen

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen geven, naast een extra touch aan het design, ook extra veiligheid: ze passen zich automatisch aan aan de omgeving. Zo zul je nooit andere automobilisten verblinden met je grootlichten. Dankzij die technologie verbruik je tevens minder CO2, aangezien de koplampen slechts 20 Watt verbruiken. 

Daarnaast geniet je in de Opel Astra Sport Tourer ook van tal van andere veiligheidssystemen, zoals …

  • Forward Collision Alert
  • Een achteruitrijcamera
  • Advanced Park Assist
  • Automatic Cruise Control
Terug naar overzicht