Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Astra

Voor aangenaam rijden

Een wagen die niet voor niets haast een klassieker is geworden de voorbije jaren: de Opel Astra blijft innoveren en vernieuwen, en dat op alle vlakken.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Dynamisch design

Dankzij zijn IntelliLux LED® Matrix-verlichting, 3D-radiatorrooster en het High Gloss Black pack heeft de nieuwe Opel Astra een sportief, stijlvol en dynamisch design. Dankzij het uitgebreide aanbod aan kleuren en velgen pas je de wagen helemaal aan aan je eigen stijl.

Premium comfort binnenin

De premiumzetels en het moderne interieurdesign trekken de mix tussen elegantie en sportiviteit van buiten naar binnen. De premiumzetels zijn ook nog eens verstelbaar, onder andere aan de lendensteun en het zetelkussen, en daardoor erg ergonomisch. Nog meer comfort heb je door voor de ingebouwde massage-ventilatie en geheugenfunctie te kiezen. 

Ook het klimaat binnenin is steeds aangepast aan de inzittenden. Dankzij de automatische klimaatregeling met twee zones kiezen de bestuurder en de passagier elk voor hun eigen ideale temperatuur. Bij vriesweer is de wagen dan weer snel opgewarmd dankzij de zetel- en stuurverwarming. Condens en ijs verdwijnt in enkele seconden dankzij de verwarmde ThermaTec-voorruit.

Interieur

Technologie

Volledig relax de baan op

Advanced Park Assist, Automatic Cruise Control, een achteruitrijcamera, Keyless Open & Start: samen met het uitgebreide infotainmentsysteem en het ingebouwde BOSE®-soundsysteem zorgen zij ervoor dat jij van een stressloze rijervaring geniet.

Veiligheid

Extra veiligheid met moderne verlichting en rijhulpsystemen

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen geven niet alleen een extra touch aan het design, ze passen zich ook automatisch aan aan de omgeving. Zo zul je nooit andere automobilisten verblinden met je grootlichten. Dankzij deze technologie verbruik je trouwens ook minder CO2, aangezien de koplampen slechts 20 Watt verbruiken. 

Daarnaast geniet je in de Opel Astra ook van tal van andere veiligheidssystemen, zoals …

  • Forward Collision Alert
  • Automatic Emergency Braking met voetgangersdetectie
  • Lane Keep Assist
  • Traffic Sign Assist
Terug naar overzicht