Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Combo Life

Ongekend veelzijdige bedrijfswagen

Een rijdend kantoor met een grote laadruimte: met de Opel Combo Cargo verken jij met je zaak nieuwe horizonten.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Laadruimte

Royale laadruimte

In de Opel Combo Cargo heb je ruimte genoeg om alle nodige materialen te vervoeren. Zo heeft de wagen een laadlengte tot 3090 millimeter, een laadvolume tot 3,8 kubieke meter en een laadvermogen tot wel 1.000 kilogram. Bovendien is er een overbeladingsindicator aanwezig die een signaal uitstuurt wanneer de Opel Combo Cargo toch te zwaar beladen is.

Extra opbergruimte binnenin

Niet alleen in de laadruimte, ook in andere plekken in de wagen raak je je spullen kwijt. Zo zijn er een aantal praktische opbergvakken in de cabine en in de laadruimte. De passagiersbank klap je gemakkelijk omhoog zodat ook daar plek vrijkomt voor extra pakketten.

Opbergruimte

Kantoor op wielen

Rijdend kantoor

Ook in de wagen kun je werken. Zo kun je de middelste plaats van de multifunctionele passagiersbank vooraan neerklappen zodat daar een tafeltje ontstaat. Ideaal op even wat werk te verrichten op je laptop. Doordat je smartphone meteen ook geconnecteerd is met het infotainment-systeem, krijg je in de Opel Combo Cargo toegang tot al je favoriete apps en functies. En maak je zeker geen zorgen dat je telefoon aan batterij zal verliezen: je smartphone laadt draadloos op.

Technologie

Rijondersteuning voor extra comfort en veiligheid

De Opel Combo Cargo is uitgerust met de nodige technologie om jouw rijervaring zowel veiliger als comfortabeler te maken:

  • Automatische noodremassistent met voetgangersherkenning. 
  • Lane Departure Warning
  • Snelheidsbordherkenning
  • Adaptive Cruise Control 
  • Vermoeidheidsassistent
  • Flankbewaking
Terug naar overzicht