Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Combo Life

De wagen voor het hele gezin

Geniet van wat quality-time met het hele gezin dankzij de Opel Combo Life.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Zitplaatsen

Met het hele gezin op pad

Of je nu met het hele gezin op stap gaat of je kinderen mét hun vriendjes naar de sportschool moet brengen: met vijf tot zeven zitplaatsen zit iedereen comfortabel in de wagen. Dankzij de enkele of dubbele schuifdeuren raakt iedereen snel en eenvoudig in de Opel Combo Life.

Ongeziene opbergruimte

Het minimale koffervolume van de Opel Combo Life bedraagt 597 liter. Klap je de achterste zetelrijen in, vergroot die zelfs tot 2.216 liter. Zo kun je voorwerpen tot wel 2,7 meter lang vervoeren. Toch nog wat meer nodig? De Combo Life XL gaat zelfs tot 2.693 liter, met een maximaal vervoerbare lengte van 3,05 meter. 

Als je nog extra opbergruimte nodig hebt, heb je in de 28 opbergvakken samen nog 186 liter aan plek.

Opbergruimte

Design

Herkenbaar Opel-design

De karakteristieke Opel-stijl vind je terug in en uit de Opel Combo Life. Langs buiten heeft de wagen een zelfzekere look. Binnenin geniet je van een ergonomisch interieur: intuïtieve bedieningselementen, een grote middenconsole met drie functionele ruimtes, een infotainmentsysteem, extra opbergvakken … Kortom: alles wat je nodig hebt voor korte én lange ritten.

Technologische snufjes voor extra gemakkelijkheid én veiligheid

Een achteruitrijcamera, automatische parkeerhulp en een Head-updisplay: dankzij de nodige technologie ga jij steeds veilig de baan op. Ook de automatische noodremhulp, de Lane Keep Assist en de Driver Drowsiness Alert zorgen ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Was een ongeval toch onvermijdbaar? Dan zorgen de zes airbags, waaronder de bestuurders-, passagiers- en gordijnairbags, voor een optimale bescherming.

Technologie

Connectiviteit

Blijf verbonden

Ook in de wagen blijf je graag verbonden met de buitenwereld. Het Multimedia Navi Pro-systeem, dat te bedienen is met gesproken commando’s, verbindt de Opel Combo Life met de smartphone. Zo verzend en ontvang je gemakkelijk berichten via WhatsApp en Skype, stream je je favoriete playlist of gebruik je het navigatiesysteem van je telefoon. 

Het extra voordeel? Jij zit niet meer met een lastige telefoonlader onderweg: dankzij het draadloze laadsysteem laadt je smartphone ook zonder kabels op.

Terug naar overzicht