Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Corsa

De stadsauto voor de toekomst

Naast een stijlvol exterieur biedt de Opel Corsa ook alle nodige technische snufjes om comfortabel de baan op te gaan.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Sportief design

Dankzij de sportieve voor- en achterbumpers en verchroomde uitlaat zijn de nieuwste Opel Corsa wagens zijn erg gedurfd en atletisch. Je hebt zelf de keuze uit verschillende soorten velgen en dakkleuren om de wagen een net nog stoerdere of eerder elegantere look te geven.

Luxueus interieur

De stoere stijl van de buitenkant van de wagen is ook naar het interieur doorgetrokken. Daarnaast geniet je binnenin de Opel Corsa ook van heel wat andere voordelen. Denk aan lederen massagezetels en zetel- en stuurverwarming.

Interieur

Veiligheid

Veilig en makkelijk rijden

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen geven, naast een extra touch aan het design, ook extra veiligheid: ze passen zich automatisch aan aan de omgeving. Zo zul je nooit andere automobilisten verblinden met je grootlichten. 

De Opel Corsa is verder nog met andere handige technische snufjes ingericht die je rijervaring heel wat aangenamer waren:

  • Automatische Cruise Control
  • Lane Keep Assist 
  • Panoramische achteruitrijcamera 
  • Advanced Park Assist

Connectiviteit

Blijf geconnecteerd

Het infotainmentsysteem van de Opel Corsa biedt heel wat extra luxe. Denk aan je favoriete muziek streamen en de veelzijdige navigatie Multimedia Navi Pro gebruiken. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken dat je telefoon batterij zal verliezen: in het speciale opbergvak wordt die automatisch opgeladen.

Terug naar overzicht