Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Insignia Sports Tourer

De Insignia Sportstourer is het meesterwerk van Duitse technologie. Met exclusieve innovaties, luxe van de hoogste klasse en een oogverblindend design neemt hij een flinke voorsprong op andere wagens.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Krachtig en atletisch design

De Insignia Sportstourer combineert innovatieve technologie met een zee van ruimte en ongekende veelzijdigheid. Zijn gestroomlijnde silhouet, slanke LED-achterlichten en een dubbele verchroomde uitlaat versterken zijn krachtige, atletische design.

Design

Interieur

Elegant en ergonomisch interieur

Het interieur van de Insignia is elegant en ergodynamisch ingericht. Het hoge comfort en luxe materialen zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuisvoelt.

De ergonomisch gecertificeerde voorzetels vergroten je comfort en helpen om rugpijn te voorkomen. Het zitgedeelte is bovendien verlengbaar je om de juiste ondersteuning te bieden.

Gemaakt om het gemakkelijker te maken

De enorme, flexibel in te delen bagageruimte maakt de Sports Tourer tot de ideale multitasker. De wagen biedt ruimte voor 5 personen. De koffer is zeer ruim en kan worden uitgebreid met één simpele druk op de knop om de zetels in te klappen.

Bagageruimte

Terug naar overzicht