Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Mokka

Til rijden naar een hoger niveau

Een dynamisch design, geavanceerde luxe en de nodige rijhulpsystemen: met de Opel Mokka is het steeds aangenaam rijden.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Dynamisch design

Het design van de Opel Mokka geeft je een blik naar de toekomst: atletisch, dynamisch, progressief. Aan elk detail, elke lijn, elk achterlicht is aandacht geschonken om een sportieve vorm te creëren. Dankzij enkele personaliseerbare opties, zoals de kleur van je lichtmetalen velgen en verschillende dak- en motorkapopties, maak jij je Opel Mokka haast uniek. Zo rijd jij met een zelfverzekerde wagen de wereld in.

Geavanceerde luxe, ook binnenin

In je Opel Mokka vind je het haast een zonde wanneer de rit erop zit – hoe lang die ook heeft geduurd. Met ondersteunende zetels met massagefunctie, de zetel- en stuurverwarming en het gedurfde design, wordt een ritje met de wagen echte me-time.

Interieur

Rijhulpsystemen

Nooit zonder hulp de weg op

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen geven niet alleen een extra touch aan het design, ze passen zich ook automatisch aan aan de omgeving. Zo zul je nooit andere automobilisten verblinden met je grootlichten. 

Daarnaast geniet je in de Opel Mokka ook van tal van andere rijhulpsystemen, zoals …

  • Automatic Emergency Braking 
  • Automatic Cruise Control 
  • Panoramische achteruitrijcamera
  • Advanced Park Assist

Connectiviteit

Blijf geconnecteerd

Het infotainmentsysteem van de Opel Mokka biedt heel wat extra luxe. Denk aan je favoriete muziek streamen of het geavanceerde navigatiesysteem gebruiken. Je hoeft je alvast geen zorgen te maken dat je telefoon batterij zal verliezen: in het speciale opbergvak wordt die automatisch opgeladen.

Terug naar overzicht