Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Movano

Veelzijdige bedrijfswagen

De bedrijfswagen die volledig is aangepast aan de noden van de professional: met de Opel Movano heb jij je rijdend kantoor zo ter beschikking.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Interieur

Interieur volgens de noden van een professional

Handige opbergvakken, verstelbare stoelen, wijd openslaande deuren … de Opel Movano is volledig ingericht op ervoor te zorgen dat het zo eenvoudig mogelijk is om dagelijks je werk te verrichten. 

Veel materiaal om mee te nemen, maar moet ook het hele team ergens geraken? Geen probleem: met de extra 4-zitbank op de tweede rij rijden er tot maximaal zeven personen mee. Achter de scheidingswand geniet je nog steeds van een grote laadruimte.

Een rijdend kantoor

Verander je Opel Movano in één klap in een ruim kantoor. De passagiersbank is uitgerust met een draaitafel voor bijvoorbeeld een laptop. De uitklapbare tablethouder vooraan aan passagierszijde, inclusief bekerhouder, zorgt ervoor dat jij gemakkelijk op je computer werkt of de nodige administratie op papier invult. 

Uiteraard kun je in deze bedrijfswagen tijdens het rijden handsfree bellen met je collega’s of klanten dankzij de ingebouwde Bluetooth®-functie. Dankzij de dynamische navigatie weet jij meteen welke richting je uit moet rijden.

Rijdend kantoor

Laadruimte

Extra bescherming in de laadruimte

Om zowel de laadruimte als de lading optimaal te beschermen, kies je uit diverse houten of kunstoffen beschermingspanelen om je wanden, vloer en wielkasten mee te beschermen. Het stalen beschermingsrooster aan het raam vooraan zorgt ervoor dat het raam zelf niet beschadigd zal worden door schuivende lading. Tot slot geeft de heldere LED-verlichting je mee zicht wanneer je in de laadruimte aan het werk of wanneer je materiaal in- of uitlaat.

Veiligheid als logische must

Ook in de Opel Movano is veiligheid een absolute must. Vandaar dat de wagen is uitgerust met Permanent View-camera, waarmee je steeds het verkeer achter je ziet. Ook een dodehoek-waarschuwing, Lane Departure Warning, parkeersensoren en een achteruitrijcamera zijn aanwezig. Speciaal voor deze grote wagen werd er tevens een zijwind-assistent geïntegreerd, die bij harde zijwind meteen ingrijpt en de stabiliteit herstelt.

Veiligheid

Rijervaring

Optimaal rijcomfort

De bestuurdersstoel is tot wel zesvoudig verstelbaar. De lenden- en armsteun kun je veranderen van hoogte om de steun helemaal aan jouw lichaam aan te passen. Ben je voor een lange rit de baan op? Dan zorgt de luchtgeveerde bestuurdersstoel voor meer comfort tijdens het rijden.

Terug naar overzicht