Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Opel

Opel Zafira Life

De woonkamer op wielen

Zoveel comfortabele ruimte op één plek: met de Opel Zafira Life heb jij haast een tweede woonkamer ter beschikking. Maar dan wel eentje die je gemakkelijk van punt A naar punt B brengt.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Zitplaatsen

Comfortabele zitplaatsen voor de hele familie

De Opel Zafira Life is uitgerust met tot wel negen zitplaatsen. En dankzij de nodige flexibiliteit en ruimte kan iedereen steeds aangenaam meerijden. De passagiers op de tweede en de derde rij creëren extra beenruimte door de zetels naar voor of naar achter te schuiven. Of reis zelfs met de gezichten naar elkaar door de stoelen om te draaien. 

Maar ook de bestuurder en voorste passagier genieten van al het nodige comfort. Zo hebben de lederen zetel een ingebouwde massagefunctie, alsook stoelverwarming.

Inclusief geavanceerde rijhulpsystemen

Een extra paar ogen op de weg kan nooit kwaad. Daarom is de Opel Zafira Life uitgerust met Speed Limit Adaptation, Automatic Cruise Control, Automatic Emergency Braking, Blind Spot Alert, front- en achteruitrijcamera’s en Forward Collision Warning. Verder zorgen rijhulpsystemen zoals de Lane Departure Warning en het Driver Drowsiness Alert voor extra veiligheid. Was een ongeval toch onvermijdbaar? Dan zijn alle inzittende optimaal beschermd dankzij de front-, zij- en gordijnairbags.

Rijhulpsystemen

Smart Beam-systeem

Word gezien

De Opel Zafira Life is uitgerust met het intuïtieve Smart Beam-systeem. Dat wil zeggen dat de lichten zich automatisch aanpassen – en dus automatisch kiezen voor grootlichten of dimlichten. Zo verblind je nooit meer andere bestuurders en blijf je zelf  toch nog steeds voldoende zien.

Blijf geconnecteerd

Live-navigatie, oproepen in geval van panne, je muziek streamen … Door je smartphone te connecteren met de wagen, geniet jij van alle nodige slimme technologie.

Connectiviteit

Dynamisch

Groot, maar toch wendbaar

Laat de grootte van de Opel Zafira Life je niet misleiden: de wagen is erg wendbaar en dynamisch. Dankzij het IntelliGrip-systeem blijf je zelfs op lastige ondergronden zoals modder of sneeuw de vier wielen stevig op de weg.

Terug naar overzicht