Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot 208

De dynamische startwagen

Ook in de stad is het aangenaam rijden dankzij de PEUGEOT 208, de elektrische stadswagen met 340 kilometer aan rijplezier.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Onweerstaanbaar en karakteristiek design

De PEUGEOT 208 is met zijn sportief silhouet en strakke lijnen een moderne stadswagen die niet alleen op het vlak van rijplezier, maar ook het het vlak van design erg hoog scoort. 

De karakteristieke stijl van de PEUGEOT 208 zit ‘m in de subtiele details. Vooraan oogt de wagen erg stoer dankzij de full led-koplampen en de led-dagrijlichten. De sportieve achterkant wordt dan weer gekenmerkt dankzij een glanzende zwarte verbindingsstrook. Het design krijgt een extra touch dankzij de full led-achterlichten met drie strepen die de verbindingsstrook omkaderen. 

Tot slot is de PEUGEOT 208 ook binnenin erg comfortabel en stoer. Er werden enkel kwaliteitsmaterialen gebruikt, afgewerkt onder andere decoratieve stiksels. Het panoramisch dak maakt het geheel compleet.

Comfortabel rijden

Met de PEUGEOT 208 rijd je tot 340 kilometer zonder enige trillingen. Dankzij zijn stille motor, drie mogelijke rijstanden waaruit je kunt kiezen (eco, normaal en sport) en de PEUGEOT Drive Assist was rijden nog nooit zo comfortabel. Denk daarbij aan een Park Assist, Active Lane Keeping Assist en een passieve dodehoekbewaking. Ook het multifunctionele stuurwiel, het 3D head-up-instrumentenbord en de mogelijkheid om je interieur te personaliseren met een van de 8 RGB-led-kleuren zorgen voor een optimaal rijplezier.

Comfort

Technologie

De nieuwste technologieën

De PEUGEOT 208 is uitgerust met de nieuwste technologieën om jou optimaal te kunnen laten genieten van je rijervaring. 

  • Een digitaal instrumentenbord met holografische scherm dat alle nodige informatie over de PEUGEOT en je rijprestaties deelt. 
  • Een digitaal 3D-instrumentenbord waarop je alle informatie over je elektrische aandrijving kunt lezen. Denk aan het energieverbruik, de oplaadinstellingen of de rijstand. 
  • De mogelijkheid om de apps op je smartphone (iOS en Android) te verbinden met het HD-touchscreen van de wagen. Het touchscreen zelf is erg makkelijk te gebruiken via de stuurwieltoetsen, de druktoetsen of door spraakherkenning.
Terug naar overzicht