Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Peugeot 108

DE IDEALE STADSWAGEN

De PEUGEOT 108 is de ideale stadswagen of instapwagen. Compact, makkelijk te navigeren en toch stijlvol en elegant. De Peugeot 108 is uitgerust met hightech waardoor je altijd “connected” blijft.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Stijlvol en elegant design

De doordachte details trekken onmiddellijk de aandacht: hightech koplampen met zwarte en verchroomde accenten, LED signatuur en drie lichtbanen verwerkt in de achteruitrijlichten en mistlichten.

Comfortabel en toch compact

De nieuwe Peugeot 108 is zowel compact als comfortabel. Er is plaats voor vier personen en er zijn tal van handige opbergruimtes. De koffer is met zijn 243 liter uitermate ruim voor een stadsauto van dit segment.

Comfort

Technologie

Intelligent en connected

Met zijn geconnecteerde uitrusting maakt hij het rijden door de stad extra makkelijk. De wagen is voorzien van een 7” touchscreen dat alle rij-informatie weergeeft.

Smaakvol en stijlvol

Kies je voor de Peugeot 108, dan kies je voor een compacte, maar stijlvolle en modieuze wagen. De wagen is in verschillende kleuren beschikbaar zowel voor het exterieur als het interieur. Je kan kiezen voor een hatchback of cabriolet-versie. Het cabriolet 108-TOP! Model is voorzien van een breed afneembaar, zacht stoffen plafond.

Collectie

Rijhulpsystemen

Veiligheid primeert met geavanceerde rijhulpsystemen

  • Active Safety Brake: dit systeem vermijdt aanrijdingen of maakt botsingen minder erg.
  • Achteruitrijcamera: van zodra je de wagen in achteruit zet, activeer je de camera om in eender welke omstandigheid en omgeving veilig achteruit te rijden
  • Hill start assist: krijg de nodige tijd om je voet van je rempedaal naar je gaspedaal te brengen
  • Verkeersbordherkenning: het systeem detecteert en leest automatisch verkeersborden met een vooraan ingebouwde camera
  • Lane departure warning system: krijg een melding wanneer je zichtbaar witte lijnen overschrijd zonder je richtingaanwijzer te gebruiken
  • Bandenspanningscontrole: krijg een melding wanneer één van je banden druk verliest.

Terug naar overzicht