Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot 308 SW

New PEUGEOT 308 SW | De 5-deurs station wagon

De gekende Peugeot 308 SW werd nog compacter, en daardoor nog assertiever, dankzij zijn nieuwe design. Door ook de Peugeot i-Cockpit® te integreren, kies jij voor een ongeziene rijervaring.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Word (graag) gezien

Met zijn krachtige lijnen, royale afmetingen en sportieve look word je graag gezien in de nieuwe Peugeot 308 SW. De koplampen en achterlichten geven een karaktervolle en stoere look aan de wagen. De nieuwe Peugeot-leeuw bewaakt trots de wagen vanop het midden van de rooster in de motorkap.

Oog voor detail

Ook in het interieur wordt de stoere stijl doorgetrokken. De wagen is afgewerkt met hoogwaardige materialen en een strak design. De bekleding zorgt meteen voor extra zitcomfort in de royale zitplaatsen van de nieuwe Peugeot 308 SW. dankzij de sierstiksels en het leder in het stuurwiel ademt dit model extra luxe uit.

Interieur

Technologie

Unieke rijervaring

Het digitale head-up instrumentenbord geeft je alle informatie die jij nodig hebt tijdens het rijden, en dat zonder dat jij je hoofd van de baan moet afwenden. Doordat het instrumentenbord touch-screen is, is het gemakkelijk te gebruiken en connecteer jij je favoriete apps met je wagen. Met het Denon Hi-Fi Pack-systeem geniet jij ook nog eens van een ongeziene geluidskwaliteit binnenin

Rijhulpsystemen

Veilig de baan op

Dankzij de nodige rijhulpsystemen wordt naar je bestemming rijden eens zo veilig: 

  • Nieuwe HD 180° achteruitrijcamera
  • 360° parkeerhulp dankzij 4 camera’s
  • Dodehoekbewaking op grote afstand
Terug naar overzicht