Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot 508

Topberline vol technologische innovatie

Dankzij zijn stoer en elegant design, ruime koffer en nodige innovaties, rijd jij in de Peugeot 508 comfortabel van A naar B.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Stoer en elegant design

De frameloze deuren, panoramisch schuifdak  en fijn afgewerkte grille zorgen samen met het dynamische postuur, gestaalde stijl en agressief ogend front voor een perfecte combinatie tussen sportiviteit en elegantie. De details zorgen voor de extra touch. Zo toon je met de HYBRID-badge dat de wagen plug-in hybride is. Een licht aan de buitenkant licht op wanneer de elektrische rijstand is geactiveerd. Dat maakt het extra gemakkelijk om lage-emissiezones in te rijden. 

Ook binnenin de wagen is er gelet op de nodige afwerking en details. Er is enkel gekozen voor kwaliteitsmaterialen zoals leder en Zebrano-fineerhout. Die zorgen niet voor een knappe uitstraling, maar ook voor meer comfort. Zeker de elektrisch verstelbare zetels, die dankzij het AGR-label garant staan voor een uitstekende ergonomie en ideale afstelmogelijkheden, zijn een echte troef.

487 liter aan ruimte

In de koffer geniet je van een extra groot volume van wel 487 liter. Dankzij de extra grote opening van de achterklep is het steeds erg gemakkelijk om de koffer te bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om voor extra gebruiksgemak te kiezen met de handenvrije functie – waarbij je alleen maar je voet onder de achterbumper hoeft te bewegen. 

Naast een ruime koffer beschikt de PEUGEOT 508 ook over allerlei andere opbergmogelijkheden. Zo zijn er opbergvakken in de deuren vooraan, alsook in en onder de middenconsole.

Kofferruimte

Rijcomfort

Optimaal rijcomfort

Het stille rijden met beperkte trilling in de elektrische stand zorgt voor een haast niet te evenaren rijervaring. Op het HD-touchscreen zie je in real time je brandstof- en elektrische verbruik en weet je precies waar de laadpunten zijn. Dat de PEUGEOT 508 ook nog eens een lage CO2-uitstoot heeft dankzij zijn efficiënte motor, zorgt alleen maar voor een extra pluspunt.

Innovatie

Innovatief dankzij de PEUGEOT i-Cockpit®

Dankzij de i-Cockpit®-technologie geniet je van een overzichtelijke bestuurderservaring. 

  • Compact stuur
  • Head-up instrumentenbord met touchscreen, waarop je je favoriete apps kunt dupliceren. 
  • Alle nodige informatie binnen je gezichtsveld. Denk aan energiestroom, brandstofpeil en elektrisch rijbereik. 

En dat zijn niet de enige technische snufjes waar je van profiteert. De PEUGEOT 508 is tevens uitgerust met Night Vision, het Drive Assist Plus Pack, Full Park Assist en nog veel meer.

Terug naar overzicht