Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot 508 SW Sport Engineered

PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED | een hybride break met neo-performance

Met de Peugeot 508 SW Sport Engineered begeven we ons in een nieuw tijdperk: die van de neo-performance, waar esthetiek, vernieuwing en milieuvriendelijkheid hand in hand gaan.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Modern en stoer design

De Peugeot 508 Sport Engineered heeft een sportief design die erg modern oogt. De wagen heeft een krachtige en assertieve houding.

Intens reizen dankzij de Peugeot i-Cockpit®-technologie

Het digitale head-up instrumentenbord geeft je alle informatie die jij nodig hebt tijdens het rijden, en dat meteen in je gezichtsveld. Je favoriete apps connecteer jij gemakkelijk met je wagen en zijn eenvoudig te bedienen met de 10-inch capacitieve touchscreen. Met het FOCAL® Premium Hi-Fi-audiosysteem geniet jij ook nog eens van een ongeziene geluidskwaliteit  binnenin.

Technologie

Minimale uitstoot

Neo-performance

De Peugeot 508 Sport Engineered combineert sportiviteit met een lage uitstoot, en dat dankzij de hoogwaardige chassis, 20”-wielen, krachtige remmen en optimale instellingen. De wagen geniet dus van de neo-performance, net als alle andere modellen uit het Peugeot Sport-gamma.

Hybride

Plug-in hybride met aangename rijervaring

Is je wagen volledig opgeladen, dan rijd je er tot 42 kilometer mee in elektrische modus. Dankzij de verschillende rijstanden en het energie-efficiënte regeneratieve i-Booster-remsysteem optimaliseer en vergroot jij je rijbereik. Opladen doe je aan

  • een gewoon stopcontact van 220 V (6,5 uur);
  • een versterkt Green’up® contact van 220 V (3,5 uur);
  • een Wall Box van 7,4 kW (1,5 uur). 

De verschillende openbare laadpunten vind je gemakkelijk terug in je Peugeot App.

Terug naar overzicht