Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot Expert

De ideale bedrijfswagen

Straal professionaliteit uit en reis comfortabel van klant tot klant in de Peugeot Expert.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Modern en strak design

Hoewel onmiddellijk herkenbaar, heeft de PEUGEOT Expert dankzij zijn moderne uiterlijk en stoere grille toch een opmerkelijk design. De led-verlichting in het Look Pack zorgt dan weer voor de nodige elegantie.

Comfortabel en veilig rijden

Aangezien professionals meerdere uren per dag in hun wagen vertoeven, is er extra focus gelegd op comfort en veiligheid binnenin. Zo geniet je in de PEUGEOT Expert van allerlei rijhulpsystemen, zoals een multifunctionele camera die snelheidsborden herkent, een achteruitrijcamera en een automatisch noodremsysteem (Active Safety Brake). 

Andere elementen die zorgen voor een extra comfortabele ervaring, zijn onder andere de opstaptrede naar de verhoogde zetel en de ergonomische zetels.

Comfortabel en veilig

Opbergruimte

Grote modulariteit en opbergmogelijkheid

Met een laadvolume van 5,1 kubieke meter en een laadlengte van 3,32 meter, is en blijft de koffer een grote troef van de PEUGEOT Traveller. 

Daarnaast vind je ook op andere plekken in de bedrijfswagen heel wat opbergruimte terug. Denk aan de Moduwork® zitbank, die je kunt openklappen om meer ruimte vrij te maken. 

In het algemeen zijn er heel wat configuraties mogelijk bij de PEUGEOT Expert. Kies voor één zitrij, waardoor je plek hebt voor een bestuurder en een passagier, of vul de wagen volledig op waardoor er tot zes mensen kunnen meerijden. Alles hangt ook af van de lengte wagen die je kiest: Standard (4,95 meter), Long (5,3 meter) of Compact (4,6 meter).

De nodige technische snufjes

De PEUGEOT Expert is uitgerust met de nodige technische snufjes voor een optimale rijervaring. 

  • Een instrumentenpaneel, dat belangrijke ritinformatie zoals het energiepeil in real time weergeeft. 
  • Een geconnecteerd navigatiepakket met spraakherkenning dat op de hoogte is van de actuele verkeerssituatie en risicozones. 
  • Een Mirror Screen dat, wanneer je je smartphone aansluit op de USB-poort, toegang geeft tot al je apps via het 7” touchscreen.

Technologie

Diesel of elektrisch

Kies zelf voor diesel of volledig elektrisch

Met de elektrische motor kies je voor stil en dynamisch rijplezier, met tot wel 330 kilometer aan bereik. De innovatieve dieselmotoren beschikken over een systeem dat de uitlaat controleert en steeds zal zorgen voor zo’n laag mogelijk uitstoot.

Terug naar overzicht