Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • Peugeot

Nieuwe Peugeot Rifter

Ongekende rijervaring voor stad én outdoor

Kan jij maar niet kiezen uit cruisen door de stad of de landelijke dorpen verkennen? Goed nieuws: dankzij de Peugeot Rifter hoef jij de keuze zelfs niet te maken.

Kom langs om te configureren
Terug naar overzicht

Design

Onderscheidende PEUGEOT-design

De PEUGEOT Rifter bouwt verder op het kenmerkende PEUGEOT-design. Vooraan volgt de wagen de gevierde stijl van de nieuwste PEUGEOT-modellen. Achteraan zorgen de onderscheidende achterlichten voor een opvallende look. De geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille zorgen voor een extra versterking van het dynamische silhouet.

Voor de stad en de snelweg

De PEUGEOT Rifter valt vooral op dankzij zijn allround-karakter: op elke type weg is hij makkelijk wendbaar dankzij zijn korte en hooggeplaatste motorkap en grote bodemvrijheid.

Stad en outdoor

Opbergmogelijkheden

Veelheid aan opbergmogelijkheden

Met een inhoud van 775 tot wel 3500 liter heb je heel wat kofferruimte die je kunt benutten. Dankzij de te openen achterruit, lage tildrempel en vlakke laadvloer is in- en uitladen erg gemakkelijk. 

Maar ook in het interieur zijn er heel wat opbergmogelijkheden. Denk aan plek in de voordeuren, schuifdeuren, middenconsole en vloer. Zelf het Zénith®-dak biedt extra opbergplek in de opbergkoffer, opbergruimte boven de voorruit en in de centrale boog.

Innovatief dankzij de PEUGEOT i-Cockpit®

Dankzij de i-Cockpit®-technologie geniet je van een overzichtelijke bestuurservaring. 

  • Compact stuur
  • Head-up instrumentenbord met touchscreen, waarop je je favoriete apps kunt dupliceren. 
  • Twee instrumentenpanelen waarop je alle nodige rij-informatie terugvindt, zoals je energieverbruik en de laadniveaumeter. 

En dat zijn niet de enige technische snufjes waar je van profiteert. De PEUGEOT Rifter is ook uitgerust met het Pack Connect Navigation met spraakbediening en een e-Toggle-selectiehendel waarmee je de verschillende standen (Park, Reverse, Neutral, Drive) kunt inschakelen. Ook verschillende parkeerhulpsystemen, rijhulpsystemen, Advanced Grip Control en Hill Assist Descent Control zijn aanwezig.

Innovatief

Laag verbruik

Verbruik minder

De elektrische stand van PEUGEOT Rifter brengt je tot 280 kilometer ver. Maar ook als je kiest voor een van de innovatieve dieselmotoren met automatische versnellingsbak, kies je bij de PEUGEOT Rifter voor een redelijk verbruik.

Terug naar overzicht