Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • opel mokka
  • januari 22, 2021

Avant-première New Opel Mokka

Het moment waar we op hebben gewacht: de nieuwe Opel Mokka staat in onze showroom. En eerlijk gezegd? Hij is nog vele malen beter dan we nog maar hadden durven denken.

Opel wou met deze nieuwe Opel Mokka een nieuwe weg bewandelen. Het opvallende design oogt jong en dynamisch. De nieuwe ‘vizor’ vooraan, de sportieve details, de 10 inch display: het lijkt erop dat Opel in zijn opzet slaagt. We begrijpen waarom ze de nieuwe leuze “Less normal, more Mokka” bedachten. Het breekt compleet met zijn voorgaander, de Mokka X die in 2012 uitkwam. Als je het ons vraagt is deze nieuwe, compacte SUV the way to go.

Wat wij het leukste vinden aan dit nieuwe model?

Dat is zonder twijfel de sportieve look. Elk detail beaamt dit.

De Opel Vizor: het nieuwe paneel vooraan waar de koplampen en het merkembleem in verwerkt zitten is geheel anders dan hetgeen we gewend zijn van Opel. Hij is ook uitgerust met ledverlichting. Als optie kan je upgraden naar IntelliLux LED® Matrix-lichten.

Van zodra je achter het stuur kruipt, valt dadelijk de nieuwe 10 inch display op. Het is niet enkel de grootte van de display die opvalt, maar ook de vorm en de volledig digitale uitrusting. De display loopt namelijk door van het dashboard tot aan de middenconsole in 1 geheel en is als het ware gekanteld naar de bestuurder. Bovendien is de display volledig digitaal. Alles is dus binnen handbereik van de chauffeur.

nieuwe opel mokka  nieuwe Opel Mokka

Nog leuke snufjes?

Niet alleen het design heeft een upgrade gekregen, ook de technologie en extraatjes geven de innovatieve spirit van Opel weer. Zo is er bijvoorbeeld de optie tot adaptieve cruisecontrol met stop&go-functie waardoor je met meer gemak files kan trotseren. De nieuwe Mokka detecteert zelf de voorligger en remt automatisch af van zodra je te dichtbij komt.

Ook de Active Lane Positioning zorgt voor extra rijcomfort. Het systeem herkent namelijk de verschillende baanvakken en zorgt er namelijk voor dat je netjes op het jouwe blijft.

Compact, gedurft én duurzaam

Bij deze compacte SUV is zowel rekening gehouden met de duurzame bestuurder als met de langere afstandsbestuurder. Hij is namelijk verkrijgbaar in diesel, benzine en volledig elektrisch.

Onze verwachtingen lagen al vrij hoog voor dit nieuwe model van Opel, maar nu we er effectief een testrit mee hebben kunnen doen, kunnen we met zekerheid zeggen dat we 100% achter deze nieuwe designrichting van Opel staan.

En dan nu: zelf testen en ervaren maar!

Ook benieuwd om er een testrit mee te maken en het voor jezelf te ervaren?

Spring gerust binnen of maak een afspraak via deze link.

In januari zijn wij 7 op 7 open. Ook zondag dus 😉

Voor deze avant-première maakten we er iets speciaals van: kijk zelf maar.