Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • juli 29, 2020

New ë-C4 – 100% ëlectric en New C4

Citroën zet ook in 2020 zijn elektrisch offensief verder en opent de weg naar de vernieuwing in het domein van de berlines met de onthulling van de eerste beelden van New ë-C4 – 100% ëlectric en New C4.

De nieuwe generatie berline is ongezien. Ze herneemt de codes uit het segment van de compacte wagens en voegt er de volledige Citroën identiteit aan toe:

  • De energiekeuze: in 2020, “Citroën goes electric for all”. Na SUV C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer, vormt New ë-C4 – 100% ëlectric het 5de opus in een strategie die elektrificatie toegankelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Naast deze 100% Ëlectric versie wordt New C4 ook aangeboden als benzine of diesel om dicht bij de gewoontes van de klant aan te sluiten.
  • De kracht van het concept: een gemengd en aerodynamisch profiel, dat speelt met verschillende autocodes en een nieuwe fase in de stijl van Citroën inluidt. Zijn assertieve en visuele ontwerp en unieke houding vallen meteen op: verheven, compact en energiek, klaar om te springen, opgesteld op wielen met een grote diameter.
  • Comfort aan boord: alle ingrediënten uit het Citroën Advanced Comfort®-programma zijn aanwezig voor een nieuwe comfortervaring met onder meer de ophanging met Hydraulische Progressieve Druklagers®, de Advanced Comfort zetels, de ruimte aan boord, de nuttige technologie om het dagelijkse leven te vereenvoudigen en een ongeziene innovatie voor de passagier vooraan. Die kwaliteiten worden verder versterkt door het ë-Comfort van de elektrische versie, voor ritten als in een comfortabele cocon.

 

New ë-C4 – 100% ëlectric et New C4 werden voorgesteld vanaf 30 juni als waardige erfgenamen van een lange lijn van gewaagde berlines, waaronder GS die zijn 50 jaar viert. Ontdek hun nieuws vanaf het tweede semester 2020.