Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • opendeurweek
  • juni 9, 2023

Opendeurweek bij Groep Verellen

Dag autoliefhebber,

Van maandag 12 juni tot en met zaterdag 17 juni is het opendeurweek bij Groep Verellen. Kom langs en profiteer van uitzonderlijke condities!

Nocturne op 15/06!

Om iedereen de kans te geven om te profiteren van onze uitzonderlijke condities tijdens deze opendeurweek, openen we onze deuren op donderdag 15/06 extra lang tot 20u

Fiscaal Feest!

De fiscaliteit van Plug-in hybrides zal veranderen vanaf 1/07/2023. Doe nu nog maximaal voordeel tijdens onze opendeurweek op al onze Plug-in hybride modellen. Ontdek van elk merk onze grote voorraad stock en demo wagens en rijd meteen weg in je droomwagen die 100% fiscaal aftrekbaar is. 

Laad ook je eigen batterijen op!

Kom langs bij onze Groep Verellen zomerbar. Onder het genot van een verfrissend drankje of een verkwikkende koffie stellen onze adviseurs u graag voor aan de nieuwste modellen van Peugeot, Citroën, DS en Opel. 

Expositie Swa Van Dael exclusive art!

Tijdens onze opendeurweek kan je ook de exclusieve werken van Swa Van Dael komen bewonderen. Ze staan te pronken in onze showroom

DS Esprit De Voyage

Niet enkel fan van franse avant-garde luxe wagens maar ook van luxe keuken? De eerste 3 bestellingen van een DS Esprit De Voyage krijgen een gastronomisch diner bij restaurant Wingerd in Vorselaar. Wees er snel bij!

Direct beschikbaar!

Geen zin om maanden te wachten op je nieuwe droomwagen? Wij hebben meer dan 300 wagens op voorraad waarmee je binnen de kortste keren de baan op kan. Ontdek al onze beschikbare wagens.