Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • opendeur
  • juni 13, 2022

Opendeurweekend bij Groep Verellen: open op 18 & 19 juni!

De autowereld staat niet stil en de afgelopen weken mochten we heel wat nieuwe modellen ontvangen. Daarom openen we op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni extra lang (van 9u tot 17u) onze deuren. Geniet van een zomerse verfrissing en een persoonlijke kennismaking met onze nieuwste modellen!

lancering 308 sw

Lancering Peugeot 308 SW

Tijdens ons opendeurweekend stellen we je met trots voor aan de felbegeerde Peugeot 308 SW. Ervaar de ongeziene ruimte en state-of-the-art technologie waarmee de wagen zich onderscheidt.

Ontdek de nieuwe C5 X en C5 Aircross

Ook bij Citroën staat ruimte voorop met de C5 X en nieuwe C5 Aircross. Beide modellen werden ontwikkeld met het oog op een uitzonderlijk comfortabele rijervaring. Afspraak in de Citroën showroom tijdens ons opendeurweekend!

new c5 aircross voorkant
DS 4

Gratis opties op de DS 4!

Bovenop onze uitzonderlijke condities geniet je énkel tijdens het opendeurweekend van een gratis panoramisch dak op uw nieuwe DS 4 of een gratis upgrade naar het hoogstaande Focal Electra hifisysteem!

B2B-klanten ontvangen bovendien extra korting op een financial leasing of renting.

Maak kennis met de nieuwe Opel Astra

Eindelijk is hij er: de nieuwe Opel Astra! Het nieuwste model is te krijgen met een bezine- en dieselmotor, maar ook als plug-in hybride die de weg effent voor de volledig elektrische Astra-e die in 2023 verschijnt. Kom langs tijdens ons opendeurweekend voor een persoonlijke kennismaking met de nieuwe generatie Opel Astra!

swa van dael

Snuif cultuur op met Swa Van Dael & geniet van een verfrissend drankje

Bij deze zomerse temperaturen (zaterdag zelfs tot 31 graden!) bieden we u aan onze zomerbar graag een verfrissend drankje aan. Ontdek ondertussen de nieuwste werken van lokale kunstenaar Swa Van Dael, die op zaterdag en zondag (van 12:00 tot 16:00) live een van zijn creaties komt afwerken.