Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • DS 4
  • augustus 20, 2021

Vier redenen om de nieuwe DS 4 te komen ontdekken

Tussen 1 en 4 september kan je bij Groep Verellen terecht voor een exclusieve ontmoeting met de fonkelnieuwe DS 4. Wat maakt de wagen het ontdekken waard? 

1. Unieke lichtsignatuur

Overdag trekt de DS 4 alle aandacht naar zich toe met zijn strakke lijnen en futuristische ontwerp. Ook tijdens de donkerste nacht blijft de wagen echter opvallen in het straatbeeld dankzij een unieke lichtsignatuur vooraan met maar liefst 98 matrix leds. Je achterliggers staren naar indrukwekkende high-tech 3D-LED-achterlichten met geschubde afwerking. De verlichting past zich automatisch aan naargelang weersomstandigheden en anticipeert met dynamische verlichting op bochten. Zo voel jij je zelfs in de donkerste hoeken veilig. Gebruikers kunnen permanent met hun grootlichten rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. 

DS 4 achterlichten
Dag of nacht: de DS 4 valt op.

Reserveer nu je exclusieve meet-and-greet met de DS 4.

2. Ook voor SUV-liefhebbers en sportievelingen

Speciaal voor SUV-liefhebbers (en dat zijn er heel wat) komt DS met de DS 4 CROSS. Onder meer met zijn dakrails in glanzend zwart en dak in koetswerkkleur, wordt de visuele hoogte versterkt. Zo geniet je van de imposante visuele uitstraling van een SUV zonder te moeten inboeten op prestaties. Verder herken je het CROSS-model aan het logo op de voordeuren en de unieke 19” Aluvelgen SAPPORO op CROSS TROCADERO en 19” LIMA op CROSS RIVOLI. 

Mag het wat sportiever, dan krijg je de keuze voor de DS 4 PERFORMANCE Line met unieke koetswerkstijlkenmerken. Exterieur geniet je van unieke kenmerken zoals 19” Aluvelgen MINNEAPOLIS met karmijnrode wielnaafdop, zwarte DS Wings, glanzende zwarte raamlijsten, een glanzend zwart radiatorrooster en PERFORMANCE Linea-badges op de motorkap en achterklap. Het sportieve karakter van de wagen wordt ook doorgetrokken naar het interieur, met zwarte lederen bekleding, karmijn- en goudkleurige sierstiksels op de middenconsole, de deurpanelen en het (geperforeerde) stuurwiel. Op het stuur vind je overigens ook een inzetstuk uit gesmeed carbon en de voorzetels zijn voorzien van een geborduurd ‘PERFORMANCE Line’-opschrift.

ds 4 cross
De DS 4 CROSS brengt de visuele aantrekkingskracht van een SUV.

 

3. Ongeëvenaarde hybridetechnologie

Kies je voor de plug-in Hybrid E-TENSE 225 motor, dan krijg je een krachtige 180 pk benzinemotor die samen met een hoogwaardige elektromotor een vermogen van 225 pk kan neerleggen. De batterij van 12,4 kW wordt opgeladen wanneer je afremt of wanneer je aan het rijden bent op de benzinemotor. Wens je sneller op te laden, dan gebruik je de bijgeleverde 7,4 kW oplader. Als bestuurder kies je zelf hoe je jouw hybridemotor inzet. Zo kan je 100% elektrisch rijden of je kiest voor een hybride rijstijl waarbij je de batterij oplaadt tijdens het rijden. Dankzij de revolutionaire DS ACTIVE SCAN SUSPENSION geniet je van extra comfort en de sportmodus leent zich voor dynamisch rijgedrag. 

ds 4 e-tense
Zet je krachtige hybridemotor in zoals jij dat zelf wil.

4. Volgende generatie head-up display

Met de DS 4 vervangt DS het klassieke head-up display door een futuristisch extended head-up display. Niet alleen vormt de nieuwe technologie een rustigere manier om digitale gegevens op de weg te projecteren, maar voortaan bedien je nu ook alle aspecten van je wagen via het head-up display. Om even te wisselen tussen muziek of iemand op te bellen hoeven je ogen de weg niet langer te verlaten, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid van de wagen. Het display heeft indrukwekkende afmetingen van 21” en projecteert beelden vier meter boven de weg voor een ultieme zichtbaarheid. 

DS 4 interieur
De futuristische uitstraling wordt doorgetrokken in het interieur (semi-anilineleder in Galet grijs)