Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • DS 4
  • augustus 20, 2021

DS 4 Roadshow: Ontdek de luxewagen van de toekomst tussen 1 en 4 september

Tussen 1 en 4 september krijg je bij DS Store Kempen een exclusieve ontmoeting met de langverwachte DS4: dé luxewagen van de toekomst. Maak nu je gratis reservatie! 

Binnenkort is het eindelijk zover: dan zien we de eerste indrukwekkende DS 4-wagens in het straatbeeld. Met zijn strakke en atletische profiel is hij onmogelijk te missen. DS Store Kempen kan geïnteresseerden tussen 1 en 4 september een exclusieve avant-première aanbieden van de gloednieuwe DS 4

Zoals het DS betaamt is de DS 4 opnieuw een ongeziene samenstelling tussen een premium uitstraling en hoogtechnologische snufjes. Zo krijg je bijvoorbeeld een exclusieve glimp van de unieke lichtsignatuur met indrukwekkende matrix leds. Of ontdek de nieuwste generatie head-up displays met het extended head-up display van de DS 4. Nog niet overtuigd? Ontdek dan vier redenen waarom de DS 4 een must-see is.

Zo scoor je een gratis meet-and-greet met de DS 4

Wil je een exclusieve ontmoeting met het neusje van de zalm onder de wagens? Kom gerust eens langs in onze showroom tussen 1 en 4 september of maak een afspraak zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

    Voorkeursmoment voor jouw exclusieve meet-and-greet

    E-mailadres

    Telefoon