Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • februari 9, 2018

Citroen Verellen krijgt er naast DS ook Peugeot bij.

De zaken gaan snel voor Citroën Verellen uit Geel. Eerder al meldden we dat het autobedrijf de concessie voor DS in de Kempen kreeg toegewezen. Nu volgt ook Peugeot. “We zijn hiervoor gevraagd door PSA”, zegt medezaakvoerder Christine Nevelsteen.

“PSA, de Franse autogroep van de merken Citroen, Peugeot en DS, stelde ons de vraag om ook hoofdverdeler van Peugeot te worden voor Geel en omstreken. Onze goede service, cijfers en ligging waren de grondslag voor deze beslissing”, vertelt Christine Nevelsteen.

De voorbije maanden bouwden eigenaars Kris en Christine Verellen dus niet 1 maar 2 nieuwe showrooms bij de bestaande voor Citroën aan de Antwerpseweg in Geel. Die openen deze week de deuren. De feestelijke openingsweekends vinden plaats op 13 & 14 en 20 & 21 januari.

Breder gamma

“We hebben ‘ja’ geantwoord op de vraag om ook Peugeot te verdelen omdat we dan nog meer keuze kunnen aanbieden, van stadsauto’s tot zeer luxueuze suv’s en natuurlijk ook een ruim gamma bedrijfswagens. Bovendien zijn ons atelier en carrosserie 2 jaar geleden vergroot en geoptimaliseerd zodat ook hier de 3 merken kunnen onderhouden worden door onze medewerkers.”

Groep Verellen neemt voor de Peugeot-concessie 5 bijkomende medewerkers in dienst, zowel voor de verkoop als mecaniciens.

 

Bron: madeinkempen.be – Paul Huysmans