Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • maart 19, 2018

Elegantie tot in het kleinste detail: De C3 Elle in onze toonzaal

De elegante C3 Elle is toegekomen in onze showroom. Deze unieke wagen belichaamt een samenwerking tussen Citroën en het Franse modeblad Elle.

De hippe C3 werd samengesteld om tegemoet te komen aan de wensen van de moderne, actieve vrouw dankzij een tastbaar gevoel van comfort en een waaier aan technologieën die dag na dag hun nut bewijzen. De afwerking met vrouwelijke toetsen in “Cherry Pink” creëren een onnavolgbare sfeer.

Daarnaast is de wagen uitgerust met een “Feel” uitvoering en biedt een waaier aan nuttige uitrustingen en technologieën om het de chauffeur zo gemakkelijk en de baan zo veilig mogelijk te maken. Een echt bewijs van dagelijks comfort. De Citroën C3 ELLE beschikt standaard over een aanraaktablet met mp3 audiosysteem met 6 luidsprekers, handenvrije Bluetooth®-kit en Mirror Screen – Apple CarPlay™, Android Auto & Mirror Link®. Bovendien is hij standaard uitgerust met een parkeerhulpsysteem achteraan, automatische ruitenwissers vooraan, automatische ontsteking van de koplampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook qua veiligheid mag u op twee oren slapen, met standaard een hulpsysteem voor het vertrekken op hellingen, een snelheidsbegrenzer, een actieve waarschuwing bij het onvrijwillig overschrijden van een wegmarkering en verkeersbordherkenning voor snelheidslimieten en andere borden.