Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • maart 23, 2018

Exclusieve DS7 Crossback La Première geleverd

Woensdag 21 maart werd de eerste DS7 Crossback La Première afgeleverd.  Deze Limited Edition DS7 Crossback wist de heer en mevrouw Tobback al snel te bekoren met zijn prachtige design, zowel exterieur als interieur.

De speciale koetswerkkleur parelmoer wit vormt een mooi contrast met de bordeauxrode accenten in de velgen en het speciale ‘La Première’-embleem op de motorkap. Het bordeauxrood semi-anilineleder, hoogst waardige lederkwaliteit, is een toonbeeld van Franse haute-couture. Deze luxe wordt verder ook gekenmerkt door het B.R.M. Horloge in het dashboard, de point-perle stiksels en de edele materialen, stuk voor stuk ambachtelijk vakmanschap. Daarnaast is deze wagen uitgerust met de DS Active Scan Suspension, camera gestuurde hydraulische ophanging, voor een ongezien rijcomfort, waarvoor DS sinds 1955 voor bekend staat. Uiteraard ontbreken de vele veiligheidsopties zoals DS Active LED Vision, DS Night Vision, DS Connected Cam niet in het uitrustingspakket van deze vooruitstrevende DS7 Crossback.

Ik ben blij dat ik als DS Expert Advisor deze fantastische mensen heb leren kennen. Wij, alle medewerkers van Groep Verellen, wensen de heer en mevrouw Tobback enorm veel rijplezier toe met deze exclusieve SUV.