Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • juni 23, 2017

Kris Verellen is blij en trots met exclusieve DS-concessie

Citroën Garage Verellen uit Geel is straks 1 van de 17 aparte DS-concessies in België en Luxemburg. “Antwerpen, Hasselt, Brussel, Luik. En wij in Geel”, zegt zaakvoerder Kris Verellen. “Ja, daar zijn we blij en trots mee.”

De Franse autogroep PSA (Citroën, Peugeot) is bezig met het uitbouwen van DS als een apart premiummerk. Vanaf volgend jaar zal er geen DS meer in een Citroën-showroom mogen staan. In de plaats komen aparte DS-concessies. 17 in België en Luxemburg en bijna uitsluitend in provinciehoofdsteden. “In januari komt de DS 7 Crossback op de markt en daartegen moeten we klaar zijn met onze nieuwe showroom”, zegt Kris Verellen.

Topligging
De nieuwbouw komt op de parking naast de bestaande vestiging aan de Antwerpseweg in Geel. “Een topligging en dat heeft meegespeeld bij de beslissing in Parijs om ons een concessie toe te kennen. Naast onze lange ervaring als garage. En we zijn al 6 jaar het meest verkochte merk in Geel. In 15 jaar hebben we als bedrijf zowel onze omzet als het aantal verkochte voertuigen verdriedubbeld.”

De toekomstige vestiging krijgt de naam DS Store Kempen. Ze wordt gebouwd door Derdaele+ uit Lommel, die vorig jaar aan de Antwerpseweg in Geel ook al de retailsite Yellow Park optrok. De Limburgse aannemer is nog meer actief in de Kempen zoals in Arendonk, Balen, Mol en Dessel.

Voor de DS neemt Verellen 3 extra mensen in dienst. Het premiummerk brengt vanaf volgend jaar nieuwe modellen op de markt.

Bron: madeinkempen.be – Paul Huysmans