Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • releases
  • maart 15, 2021

Opel onthult elektrische Manta GSe ElektroMOD

Opel onthult de volgende elektrische wagen in hun lijn. Naast de Opel Mokka-e komt binnenkort de Opel Manta GSe ElektroMOD.

 

Moderne technologie met toetsen van het verleden

De eerste glimps is al gereleased. De Opel Manta GSe ElektroMOD blikt terug naar de legendarische Opel Manta uit 1970.

Met deze nieuwe ontwikkeling hint Opel naar de groeiende trend rond “restomods” waarbij retro voertuigen worden gemoderniseerd met hedendaagse upgrades. De Duitse spelling voor “electro” zinspeelt naar de Opel Elektro GT die 50 jaar geleden wereldrecords vestigde voor elektrische voertuigen.

Met zijn duurzame, emissievrije elektrische aandrijving wordt de Opel Manta nu onsterfelijk, onafhankelijk van reserveonderdelen voor motor en transmissie of mogelijke rijverboden voor oudere auto’s met verbrandingsmotor. De transformatie naar ElektroMOD laat ook zien hoe tijdloos de lijnen uit 1970 zijn. Wat een halve eeuw geleden sculpturaal en rechtlijnig was, past nog steeds perfect bij de designfilosofie van Opel. De Opel Manta GSe ElektroMOD start vol vertrouwen een nieuwe toekomst: elektrisch, emissievrij en vol emoties.

 

De nieuwe generatie Opel

Deze volledig elektrische oer-Manta is een eerbetoon aan de prachtige Manta die onlangs de inspiratie vormde voor het ontwerp van het nieuwe merkgezicht – de Opel Vizor. Deze integreert vooraan de wagen organisch in één enkele module de grille, het verlichtingssysteem en het Blitz-merklogo.

De nieuwe Opel Crossland en Opel Mokka zijn al uitgerust met de Vizor, die een kenmerk zal zijn van alle toekomstige Opel modellen.

 

Alle Opel modellen geëlektrificeerd tegen 2024

De Manta GSe ElektroMOD volgt trouw en luchtig Opels ‘eenvoudig elektrische’ route naar de elektrificatie van het merk. Elk Opel model zal tegen 2024 geëlektrificeerd zijn en de klant heeft al de keuze tussen plug-in hybrides zoals de Grandland X en de volledig elektrische BEV’s, van de kleine Corsa-e tot de Zafira-e Life ‘lounge op wielen’ en tot zelfs de Combo-e en de Vivaro-e bestelwagens.

 

Benieuwd naar meer?

Volg ons op Facebook en op Instagram om op de hoogte te blijven.