Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • opel mokka
  • maart 11, 2021

Testrit met de Opel Mokka-e via Spotify

Er worden steeds meer elektrische modellen op de markt gebracht, het gemiddeld rijbereik verbetert alsmaar en meer en meer mensen worden zich bewust van de voordelen van elektrisch rijden. Toch zijn er nog heel wat mensen die er sceptisch tegenover staan. Met de Opel Mokka-e playlist op Spotify kan jij alvast het comfort ervaren elektrisch rijden.

 

Een testrit vanuit je zetel

Opel maakte op Spotify een playlist waarbij je alvast het auditieve element van elektrisch rijden kan uitproberen vanuit je zetel. Op die manier kan je veilig thuis blijven en toch het comfort van elektrisch rijden ervaren. Naast de ecologische en economische factoren is er namelijk ook comfort gekoppeld aan elektrisch rijden. In tegenstelling tot een benzine of diesel wagen rijd je met een elektrische of hybride plug-in wagen veel zachter. Het is bijna een geluidloze ervaring waardoor de rit haast ontspannend aanvoelt in plaats van gejaagd. Niet mogelijk, denk je?

Bij Opel laten ze je het graag testen zonder dat je daarvoor speciaal een testrit moet boeken: via een Spotify playlist. De absolute stilte van de 100% elektrische motor van de Opel Mokka-e brengt je helemaal tot rust. Je kan kiezen tussen een ritje aan de kust, in de stad of door de regen.

Opel Mokka eSMR

 

ESMR met rustgevende en ontspannende geluiden

Het is net zoals een ASMR-ervaring wat staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dat is een lange benaming voor het luisteren naar rustgevende en ontspannende geluiden. Er is dus geen betere manier om het genot van rijden met de Opel Mokka-e uit te testen. Probeer het nu!

Opel Mokka eSMR

 

Doe zelf de test

Wil je toch graag zelf achter het stuur zitten en een testrit doen? Spring dan gerust binnen of maak een afspraak. Wij helpen je graag verder en geven je graag meer informatie over elektrisch rijden.