Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • awards
  • januari 27, 2021

Citroën Quality Award

Citroën draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat wij zulk een duurzame relatie met het merk hebben. Ook wij streven continue naar de beste beleving voor onze klanten. Deze week kregen we hoog bezoek over de vloer en werden we voor onze inzet in de bloemetjes gezet. We werden namelijk uitgeroepen tot “dealer die het meeste impact maakt op vlak van kwaliteit” en daar kregen we de Quality Award voor. Zowel tijdens de verkoop als naverkoop overtreffen we de verwachtingen van de klant.

Alle klanten krijgen na hun aankoop een tevredenheidsenquête toegestuurd dat peilt naar verschillende elementen van het aankoopproces. Dankzij deze feedback weten dealers perfect waar ze sterk in zijn en waar ze nog beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van de klant. Deze award is aan ons uitgereikt omdat we keer op keer minstens een score van 9/10 kregen. Iets waar we ontzettend trots op zijn.

Wil jij ook op de juiste manier verder geholpen worden met de aankoop van je nieuwe wagen? Spring dan gerust binnen of plan een afspraak in via deze link.