Onderhoud & herstellingen

Koop een wagen

Huur een wagen: Y'ellow Rent

Contact

  • mei 17, 2019

VIP-Lanceringsevent DS 3 CROSSBACK

Gisteravond vond het VIP-Lanceringsevent plaats met in de hoofdrol de DS 3 CROSSBACK. Om dit nieuwe model te vieren nodigden we voor deze avond Johan en Paul van BestWineStory uit. Een unieke beleving die past bij het ontdekken van deze unieke wagen. Hun verhalen raakten regelmatig met het erfgoed van DS. Het verhaal van het salon van Parijs, waarop de eerste DS19 in 1955 werd voorgesteld en waar een recordaantal wagens op 1 dag werden verkocht, zal iedereen zeker bij blijven. Daarnaast was Frans President Charles de Gaulle een groot fan van de DS21, die zijn leven redde door zijn hoog-technologische en comfortabele ophanging. Regelmatig kon ikzelf, als DS Expert Advisor, wat dieper ingaan op het verhaal van DS en mocht ik vertellen over mijn ‘love at first sight’ toen ik de DS 3 CROSSBACK tijdens het DS Camp in Parijs zag en dat ik er nu eindelijk mee heb kunnen rijden. Net als het design zowel elegant als sportief en stoer is, ben ik ook onder de indruk van het rijgedrag, comfortabel en vinnig. Niet voor niets de kleine broer van de DS 7 CROSSBACK, het vlaggenschip van DS Automobiles Anno 2019.

Gisteren werd ook een van de eerste DS 7 CROSSBACK E-TENSE (Plug-in Hybrid) verkocht tijdens het event.

Uiteraard hebben we de aanwezige klanten die al een DS 3 CROSSBACK kochten, in de bloemetjes gezet met een prachtige cadeaubox. De anderen die al voor de charmes van de wagen vielen krijgen hun cadeaubox uiteraard later ook.

Eén koppel, diegene die het winnende lotje van de avond in handen hadden, zullen binnenkort een weekend kunnen genieten van een DS 3 CROSSBACK of DS 7 CROSSBACK. Ook Johan, van BestWineStory, zal binnenkort met ‘une déesse’ (Frans voor een Godin, waarvan de merknaam is afgeleid), een prachtige roadtrip maken door Frankrijk, iets waar hij terecht bijzonder naar uitkijkt.

Wij blikken dus tevreden terug naar deze gezellige avond en hopen dat jullie er bij ons volgende event zullen bijzijn. Ook nodigen we jullie graag uit om dit weekend onze DS Store Kempen te bezoeken tijdens het opendeurweekend. Tot snel!

Groeten,

TEAM DS STORE KEMPEN